FAQ

Bij de huisarts kan je terecht voor alle ziekten. Indien nodig kan je doorverwezen worden naar een specialist. Ook voor een ECG, bloedname, zwangerschapsopvolging, een uitstrijkje van de baarmoederhals en kleine heelkundige ingrepen (bijvoorbeeld een cystje wegsnijden), … kan je er terecht.

Elke weekdag is er consultatie op afspraak. Je kan een afspraak maken door in de menubalk te klikken op "Afspraak maken" en je gegevens in te vullen. Zonder afspraak kan je terecht op de vrije raadpleging.

Een consultatie op afspraak duurt een kwartier. Als je denkt dat er meer tijd nodig is boek je best een dubbele afspraak. Als je met twee komt maak je twee aparte afspraken. We hebben liefst dat je een afspraak maakt via de website. Telefonisch mag ook. Via e-mail of sms kunnen geen afspraken gegeven worden.

De huisartsenpraktijk is gelegen in de Pothoekstraat 113, 2060 Antwerpen. Vlak naast Kinepunt-Noord en over apotheek Schijnpoort. Makkelijk bereikbaar met bus 23 (halte op 50m), tram 2, 3, 5, 6 (halte Premetrostation Handel of Premetrostation Schijnpoort) en tram 12 (halte Halenstraat – begin van Park Spoor Noord).

Ligging Praktijk Schijnpoort

Wanneer de praktijk gesloten is kan je beroep doen op de wachtdienst. De wachtdienst is enkel bedoeld voor zaken die niet kunnen wachten tot je eigen huisarts terug bereikbaar is.

Tijdens weekavonden (vanaf 18u), in het weekend (van vrijdagavond 18u tot maandagochtend 8u) en op feestdagen kan je terecht bij de Huisartsenwachtpost Brabo. De wachtpost is bereikbaar op het nummer 03 283 14 50 en het nummer 1733.

Het noodnummer 112 is er voor levensbedreigende medische urgenties en spoedeisende situaties.

De postcode van je woonplaats bepaalt bij welke wachtpost je terecht kan.


 

Afspraak maken

Een afspraak maken bij de huisarts doe je bij voorkeur via de online agenda.

Maak een afspraak

Je kan ook telefonisch een afspraak maken op het nummer 0468 23 63 73.

Vrije raadpleging

Er is vrije raadpleging bij de huisarts op volgende uren. 

Dag Vrije raadpleging
Dinsdag 9:00-11:00
Donderdag 9:00-11:00

Hou er aub rekening mee dat de vrije raadpleging erg druk kan zijn. Om dit te vermijden maak je best een afspraak.