Team

Artsen

Elly Van Reusel

Elly Van Reusel
Elly Van Reusel
Huisarts

Elly richtte Praktijk Schijnpoort op na ervaringen als huisarts bij Geneeskunde voor het Volk Hoboken, Deurne, Seraing en Wijkgezondheidscentrum Zuidrand. Elly werkte als schoolarts bij het CLB en als verslavingsarts bij Free Clinic.  Samen met de 'community health workers'  van de vrouwenorganisatie Gabriela zette ze gezondheidsprojecten op in de sloppenwijken van Manila. Ze deed geneesmiddelenonderzoek in fase 1 en 2 studies en combineerde dit met syndicaal werk. 

Te Praktijk Schijnpoort probeert ze laagdrempelige en kwalitatieve eerstelijnszorgen aan te bieden in de wijk 2060. Elly is ook praktijkopleider en stagebegeleidster.

Marte Møller-Hansen

Marte Møller-Hansen
Marte Møller-Hansen
Huisarts

Marte Møller-Hansen studeerde af als arts in Denemarken in 2018. Vanwege haar Noorse afkomst heeft zij Nederlands gestudeerd bij Linguapolis, en hierbij een C1 diploma behaald. In 2023 studeert zij als huisarts af, na een opleiding aan Universiteit Antwerpen. 

Zij voelt zich comfortabel bij een breed publiek en helpt je graag bij elke situatie verder.

Ibtisam Jasim

Ibtisam Jasim
Ibtisam Jasim
Huisarts in opleiding

Ibtisam is een gedreven eerstejaars huisarts in opleiding die in 2023 haar diploma Geneeskunde behaalde aan de KU Leuven. Ze heeft een diepe waardering voor diversiteit, gevormd door haar leven in verschillende multiculturele gemeenschappen, zoals de Golfregio en Pakistan. Als een betrokken vrijwilliger heeft ze zich ook ingezet voor organisaties zoals UNICEF en Kom op tegen Kanker.

Ze staat in onze praktijk klaar om met enthousiasme onze patiënten te ondersteunen bij allerlei problematieken.

Niels Van der Auwera

Niels Van der Auwera
Niels Van der Auwera
Huisarts

Niels Van der Auwera studeerde af als arts in 2021 aan de Universiteit Antwerpen. Uit interesse in sport koos hij voor de combinatie van sportgeneeskunde met de opleiding tot huisarts. 

Te Praktijk Schijnpoort staat hij klaar om onze patiënten te helpen met kleine praktische zorgen (hechten, infiltraties, wondzorg, ...), alsook chronische problemen, pediatrie, sportblessures en sportrevalidatie. 

Verpleegkundigen

Katrien De Geyter

Katrien De Geyter
Katrien De Geyter
Verpleegkundige

Katrien is verpleegkundige te Praktijk Schijnpoort. Ze heeft reeds 24 jaar ervaring zowel in ouderenzorg, acute ziekenhuizen, psychiatrie en thuisverpleging.

Ze houdt elke voormiddag consultatie van 9:00 tot 12:00 in Praktijk Schijnpoort. Je kan bij Katrien terecht voor verpleegkundige zorgen: medicatiebeheer, bloedafnames, opvolging diabetici, verwijderen van hechtingen, behandelen van wratjes, toedienen van vaccinaties, inspuiten van medicatie, uitvoeren van wondzorg, uitvoeren van een EKG, …

Omkadering

Karo Vrints

Karo Vrints
Karo Vrints
Praktijkcoördinator

Karo Vrints werkte een 14-tal jaren als beleids- en academisch medewerkster met en in de Vlaamse universiteiten, waarvan 2 jaren aan het Universitair Psychiatrisch Centrum (UPC) Duffel. Karo werkt ook een 13-tal jaren als visueel kunstenares.

Te Praktijk Schijnpoort staat Karo in voor de planning van het onthaal en is ze preventiemedewerker, stagementor, vrijwilligerscoördinator en staat in voor de sociale consultaties.

Chris Raymaekers

Chris Raymaekers
Chris Raymaekers
Algemeen coördinator

Chris is ingenieur van opleiding en heeft jarenlang gewerkt als software ontwikkelaar voor diverse organisaties. 

Als algemeen coördinator is Chris bij Praktijk Schijnpoort verantwoordelijk voor uitrusting, HR, IT en administratie van de praktijk. 

Karima Bouhajra

Karima Bouhajra
Karima Bouhajra
Onthaalmedewerkster

Karima heeft jarenlange ervaring in zaalbeheer, onderhoud en als naaister.

Ze zorgt voor een aangename wachtzaal en onthaal te Praktijk Schijnpoort. Je kan bij Karima terecht om je afspraken bij de dokter te maken.